Par mums →

Pavasaris jau klāt – kādus apģērbus izvēlēties?

[Latvian] Kā šogad ģērbsies M50?

[Latvian] Oficiālais pavasara sākums jau piedzīvots, tagad atliek ļauties saulainajām dienām, kas kļūst arvien garākas un gaišākas. Tomēr mammas un omes bērnībā mācīja – pavasarī nedrīkst pārāk agri “izmesties pliks”, jo pavasara saulīte var būt viltīga – spoža, bet auksta. Savukārt rudenī gluži pretēji – pēc iespējas ilgāk jāstaigā “vaļā jaku” un bez cepures, par agru nesatuntulēties – tas ir galvenais uzdevums.

[Latvian] M50 esam iemācījušies, ka vislabāk vilkt apģērbus pēc sīpoliņa principa – kārtu kārtās. Ziemā tas nodrošina termoregulāciju, jo starp apģērba kārtām gaisam ir iespēja uzkavēties un sasildīties, savukārt siltākā laikā – paver iespējas variēt ar apģērba kārtām, ja no rīta ir vēsi, bet pa dienu kļūst ļoti silti. Tāds mums ir tas pavasaris – dažāds, kā mēs paši. Mūsu veikalā atradīsi visu nepieciešamo neparedzamajam pavasarim – sākot ar legingiem un t-krekliem, līdz pat lietus jakām un lietus aksesuāriem.

[Latvian] Gaumīgi, ērti, ilgtspējīgi

[Latvian] Mēs M50 izvēlamies dabīgu materiālu izstrādājumus, kā arī pievēršam uzmanību ilgtspējai. Ilgtspēja apģērbā nozīmē ne vien materiālu, kas ilgi kalpos un izskatīsies labi, bet arī tādu, kura ražošanas process ir ilgtspējīgs – videi draudzīgs un sociāli atbildīgs. Esam atraduši savus mīļākos kreklus un džemperus no Stanley/Stella, kas ir sertificēts organiskās kokvilnas izstrādājumu ražotājs, kurus apdrukājam vai izšujam ar saviem oriģinālajiem dizainiem. Šī gada hits – Sirsniņkrekls – jau izpelnījies publikas atzinību ne vien ar savu izcilo sastāvu, bet arī dizainu un tā galveno ideju – mīlēt sevi vispirms. Kad bija pēdējā reize, kad tu ieskatījies spogulī un teici sev – hei, es mīlu tevi!? Pasaki to sev ar organiskās kokvilnas kreklu!

Lai arī pavasaris, gaišs, gribas ārā – joprojām daudz laika nākas pavadīt mājās. Mēs pašas uzskatām, ka mājās būšanai nekas ērtāks par legingiem un T-kreklu vēl nav izdomāts. M50 legingi šogad pieejami vairākās krāsās, no olīvzaļas līdz melnai. Legingu platā jostas daļa glīti iekļauj augumu un izceļ sešpaku. Arī tur, kur tās vēl nav – visi vēderiņi mūsu legingos izskatās smuki un seksīgi. Par dibeniem nemaz nerunājot. Mēs saucam lietas īstajos vārdos – mūsu legingi ir vienkārši HOT ?.

[Latvian] M50 pavasara kolekcija – praktiska un eleganta

[Latvian] Platās bikses, šaurās bikses, garās jakas, īsās jakas

[Latvian] Jaunākā M50 kolekcija veltīta kā atpūtai mājās, tā arī elegantai pastaigai pilsētas ielās – pēc kafijas un bērzu sulas. Brīvas piegrieztnes platās bikses Tev dos spēku un pārliecību ikdienā. Jā, mēs esam droši, ka glītas zeķes vai “krutas bikses” var iedot papildu enerģiju ne vien dienai, bet visai nedēļai. 

[Latvian] Ērtas bikses ar gumijas savilkumu bikšu staru lejasmalās un kabatām patiks sportiskā stila piekritējām – tām, kas ikdienā grib justies ērti un brīvi. Ja sagribas paskriet – dari to. Ja gribi lasīt grāmatu atpūtas krēslā – dari arī to.

[Latvian] M50 biksēs dari jebko – tev sanāks.

[Latvian] Mūsu mīļākais produkts – jaunās jakas (īsā un garā) garderobē garamtēti ieņems galveno vietu. Praktiskā un elegantā piegrieztne ļauj jaku komplektēt gan ar brīvajām biksēm, sporta un atpūtas biksēm, gan elegantiem svārkiem vai klasiskajiem džinsiem. Zem jakas vilksi blūzi, T-kreklu vai neko – apsolām, ka tu jutīsies lieliski. Sānu vīlē iestrādātā dubultā josta ļauj jaku siet uz priekšu vai aizmuguri, vai abām pusēm vienlaikus. Eksperimentē un spēlējies, lai iegūtu savu mīļāko koptēlu – katru dienu citu! Garo jaku papildina sānu kabatas, kurās ieslēpt lūpu krāsu vai bankas karti, ja dodies ielās.

[Latvian] Grūtākais uzdevums, kas gaidāms – izvēlēties savas mīļākās krāsas. Saulrieta zeltainais, sarkanvīna bordo, tirkīzzilais, dziļā meža zaļais vai klasiskais tumši zilais – kurš komplekts būs tavs?

[Latvian] Kā kombinēt savus jaunos M50 apgērbus?

[Latvian] Ieskaties arī aksesuāru sadaļā

[Latvian] E-veikala klāstu papildinām teju katru dienu. Par visiem jaunumiem katru dienu stāstām mūsu instagram  – tu jau mums seko?  Piedāvājam apģērbties no galvas līdz kājām! Mums ir kolosālās Latvijā ražotās MP Denmark zeķītes, bez kuru mirdzuma vairs nav iedomājams neviens pavasara sākums, iemīļotās “Bļē” zeķes dažādās krāsās, M50 legingi, jakas, kleitas, bikses, Rains pārbaudītie aksesuāri un izcilās kvalitātes lietus jakas (vienmēr ienāc mūsu SALE sadaļā – iespējams, RAINS jaka vai kāda cita pērle tevi gaida tur!), mīļāko autoru auskari (Nada, Zefiiri) un Sofia Lark neatkārtojamie sudraba gredzentiņi ar akmentiņiem, un 24bottles superīgās pudeles, kas uztur dzērienus karstus (12h) un aukstus (24h) – tava stila neatņemama sastāvdaļa. (Jautāsiet, kā pudele var būt neatņemama stila sastāvdaļa – sakām – dzīvot bez ūdens vai tējas pa rokai, ko visu dienu padzerties – tas tiešām vairs nav stilīgi.)

[Latvian] Tāpēc mēs esam par ilgtspēju. Mēs ticam, ka, ieguldot kvalitatīvā kapsulas garderobē, kā arī savā ikdienas pašsajūtā – katru dienu pa drusciņai, ilgtermiņā gaidāms kolosāls rezultāts. Un pavasaris ir tikai nupat sācies.

[Latvian] Radošu nedēļu! Paldies, ka izvēlies M50.

Related Posts

Price - slider
EUR 0EUR 144

5% off

Pieraksties jaunumiem un saņem 10% atlaidi pirmajam pirkumam!

Bezmaksas
piegāde pasūtījumiem
no 49EUR*

* Piegāde uz Omniva un DPD pakomātiem Latvijā