#paliecmājās

[Latvian] Un es sapratu, ka vajag stāvēt uz vietas. Diena tad atnāks pati, un pati atnāks nakts pie tevis. Un nekur nav jāskrien, un ne pēc kā nav jāsteidzas, ir tikai jājūt lietu ritms un jāatrod sevi pašu šais ritmos.

[Latvian] Imants Ziedonis

[Latvian] Mēs esam mazais vietējais uzņēmums, kas atbalsta citus latviešu ražotājus, māksliniekus un amatniekus – ar lepnumu un prieku mēs to darām jau septiņus gadus. Miera ielas republika ir mūsu otrās mājas. Esam pateicīgi ikvienam, kas dāvanām izvēlas m50.lv.

[Latvian] Šis ir laiks, kad darām to, kam citādi “laika nepietiek”. Piezvanām sen nesatiktiem draugiem, pārbaudām sava datora WEB kameru un uzrakstām pastkarti kādam mīļam cilvēkam. 

[Latvian] Atbalstām vietējos māksliniekus, dizainerus un mazos uzņēmējus. Meklējot dāvanas, atrodam tās starp Latvijā radītām. 

[Latvian] Aicinām visus šajā laikā būt piesardzīgiem, piedodošiem, saprotošiem un pacietīgiem.
Kā mūsu mammas teica, “viss, kas notiek, notiek uz labu.” 

[Latvian] Miera ielā mūsu durvis ir atvērtas katru darba dienu 12:00-16:00 – ienāciet uz piesardzīgu sveicienu vai dezinficēt rociņas. Sazinieties ar mums, ja vēlaties individuālu tikšanos – mums ir svarīgi, lai vietējais dizains sasniedz adresātus. 

[Latvian] Mazgājam rokas, ievērojam distances, un tiekamies m50.lv, M50 FB un IG kontos, kā arī saulainajā Miera ielā 17!

[Latvian] #atbalstivietējo #atbalstimazobiznesu #mazaisbizness #mēnesisradot

[Latvian] KONTAKTI    INSTAGRAM    FACEBOOK

Related Posts

Price - slider
EUR 0EUR 169

10% ATLAIDE

Pieraksties jaunumiem un saņem 10% atlaidi pirmajam pirkumam!

Bezmaksas
piegāde pasūtījumiem
no 49EUR*

* Piegāde uz Omniva un DPD pakomātiem Latvijā