Par mums →

Cik ļoti Tu gaidi Ziemassvētkus? Ar kādām pārdomām un emocijām tie šogad saistās?

Vai Tu esi jūsmīgais Ziemassvētku rūķis, kas jau 19.novembrī izvelk gaismiņu virtenītes un uzliek fonā mīļāko ziemassvētku mūziku, vai pēdējā brīža dāvanas meklētājs, kas priecātos par labu padomu? Atrodi un Izbaudi miera mirkli, pirms ikdiena atkal aizrauj skrējienā.

Ziemassvētki ir par prieka dzirksti – to var piešķilt gan telefona zvans, gan pašcepta piparkūka, gan foršā veikalā atrasta trāpīga dāvana. Būtiski, ka tas ir Uzmanības Apliecinājums.

Laba dāvana ir tāda, par ko prieks gan pašam devējām, gan saņēmējam – un tie jau ir vismaz divi smaidīgi cilvēki! 🤗 Tad vēl pieliec klāt svētku gaisotni, smaidīgas fejas un gaumīgu dāvanu iesaiņojumu ar krāsaino pušķīti, un sanāk M50 – Modes un Dizaina veikals, kurš kārtējo gadu uz svētkiem ir sarūpējis plašu vērtīgo dāvanu klāstu, un piedāvā lielisko ideju špikerīti.

1. Kalendārs 2023. gadam 

[Latvian] Kalendārs 2023. gadam

Atpūtināt acis un prātu, pamanīt pārmaiņas un plūdumu, saredzēt robežas, detaļas un priecāties par lielo bildi. Krāsu prieks un sienas Kalendārs ar vārda dienām un mēness fāzēm, lai palīdzētu Tev navigēt cauri Jaunajam 2023.gadam! A3 izmērs ar spirāli, Munken Lynx papīrs.

Starpcitu, liekot grozā vismaz 2 kalendārus, saņem 1 par brīvu!

2. Bon Parfumeur smaržas

[Latvian] Bon Parfumeur Smaržas
Bon Parfumeur smaržas

Smaržas ir lieliska dāvana, jo Tu piedomā par to, kas šim cilvēkam varētu patikt. Bon Parfumeur ir zīmols, ko Francijā 2017.gadā radījis Ludoviks Bonnetons. Strauji ieņēmis pārliecinošu pozīciju smaržu industrijā, zīmols godā izcilību un vienkāršību, kas atspoguļojas kā smaržu notīs, tā arī iepakojumā un zīmola identitātē.

3. Zeķes

Ukraiņu Zīmols Schastia Zdorovia

Kāds var nodomāt: “Tikai ne zeķes!” Tomēr patiesībā tās ir fantastiska dāvanas – noderīgas, smieklīgas un simboliskas. Un piemērota ikvienam – kā kolēģim, tā brālēnam, un slepenajam draudziņam. Zeķes arī visbiežāk neizmaksā dārgi, bet tas nenozīmē, kā tās ir mazāk vērtīgas.

4. RR ādas maki un aksesuāri

RR jau darbojas kopš 2010.gada un aktīvi ražo dažādus aksesuārus – jostas, aproces, makus, somas, harnesus u.c.  RR augsti vērtē kvalitatīvu ādu un roku darbu, kas nozīmē, ka zīmola ražojumi kalpos ilgi. Dāvināt ar rokām darinātus, kvalitatīvus darbus ir lielisks ieguldījums ilgstpējībā. Tāds ādas maciņš var kalpot pusi mūža!

5. Vaira Vīksne t-krekli – Aspazija & Rainis

[Latvian] Vaira Vīksne

Rainis un Aspazija nebaidījās uzņemties atbildību un paust savus uzskatus. Viņi daudzējādā ziņā bija mūsdienu cilvēki. Organiskās kokvilnas T-krekls – dāvanas viņam un viņai. Asprātīgi un stilīgi. Uzdāvini Ziemassvētkos latviešu dizainu un vērtību.

6. 24Bottles termopudeles

[Latvian] 24Bottles

Ikdienā noderīgās ūdens un termo pudeles – remdē slāpes karstajās dienās un sasilda aukstajās. Novērtēts dizains un kvalitāte. Šis zīmols ir piedomājuši, lai dzēriens uzturētu nemainīgu temperatūru līdz pat 24h, lai korķis ir noturīgs un nekas nelīst ārā, kā arī izskatās estētiski un ir dabai draudzīgi!

Viennozīmīgi “zaļas dāvanas”

24bottles pudeles

12h karsts,
24h auksts

24Bottles piedāvā izcilu risinājumu plastmasas pudeļu alternatīvai un liekas naudas šķiešanai veikalu ūdens iegādē – nerūsējoša tērauda pudeles un termosi karstiem un aukstiem dzērieniem.

7. Piekariņi

[Latvian] Dāvanas
Ark Colour Design

Superīgs dizains, lieliska kvalitāte un gards smiekliņš –  šie atslēgu piekariņi piešķils dzirkstelīti Tavai, vai kāda cita Īpašā dienai. Ark Colour Design noteikti ierindojas mūsu mīlulīšu listē! Šis zīmols nesen pievienojies M50 plašā piedāvajuma klāstam un izskatās, ka arī jums šis ir kļuvis par favorītu!

8. Auskari

[Latvian] Auskaru priekšrocība ir tā, ka tiem nav vecuma ierobežojumu 🙂  Auskarus var piemeklēt jebkurai sejas formai un gaumei. Mums veikalā uz vietas ir plaša izvēle dizaina un materiālu ziņā.

Roku darbs un Latvijā ražotas rotas

9. Keramika

Trauki mums kalpo divos veidos – ikdienas lietošanai un kā estētisks baudījums un iedvesmas avots.. Kā māksla. Šo apvienojot, veidojas lieliska dāvana. Keramika, ko atradīsiet M50 ir dāvana ar pievienoto vērtību, tas ir roku un vietējo autoru darbs.

10. Džemperi

M50 džemperis

Katram ir vajadzīgs džemperis. Katram arī noder džemperis, īpaši dzīvojot Latvijā – tie ir minimums 9 mēneši, kad to var nēsāt! Atrodi foršāko dizainu un uzdāvini kādam siltumiņu, mīļumiņu un smukumiņu.

11. Plānotāji

[Latvian] Plānot ir svarīgi ne tikai dāvanas! Kādam tas sanāk mazāk, kādam labāk, bet mūsdienās plānotāji mēdz būt arī ikdienas iedvesmas un izaugsmes rīks. Pie mums atradīsi dažādu zīmolu plānotājus dažādām gaumēm.

12. Schastia Zdorovia

Ukraiņu Zīmols Schastia Zdorovia nu jau vairākus gadus atrodams M50 plauktos – iemīļotās pīles zeķes, astronautu piespraudes, jūrnieku džemperi, un daudz kas cits, kas dod iespēju gaumīgā veidā parādīt attieksmi.  Atbalstām Ukrainas māksliniekus un iepriecinām tuvos ar asprātīgu dāvaniņu.

Gaidīsim Tevi arī veikalā Miera ielā 17, pacienāsim ar piparkūkām un iesaiņosim izvēlētās dāvanas!

Novēlam jums mīļus, skaistus un siltus Ziemassvētkus!

Ar mīlestību – M50
Price - slider
EUR 0EUR 144

5% off

Pieraksties jaunumiem un saņem 10% atlaidi pirmajam pirkumam!

Bezmaksas
piegāde pasūtījumiem
no 49EUR*

* Piegāde uz Omniva un DPD pakomātiem Latvijā