Par mums →
Ziemassvētku dāvanu ceļvedis

Ziemassvētku Dāvanu ceļvedis: Atklāj prieka radīšanas burvību

Piemeklēt ideālo dāvanu saviem tuviniekiem var būt aizraujošs, bet arī gana sarežģīts process, tāpēc šajos Ziemassvētkos mēs esam gatavi Tev palīdzēt!

Ar svētku rūķu mīlestību un atbildību esam izveidojuši Ziemassvētku dāvanu ceļvedi, lai jums vieglāk pamanīt lietas, kas sniegtu prieku, smieklu, siltumu un mazliet burvības tiem, kuri jums ir īpaši svarīgi. Laika gaitā pārbaudīta klasika un aktuāli jaunumi – iepazīsties ar M50 rūpīgi atlasīto dizaina dāvanu kolekciju 😉 tur noteikti būs, no kā izvēlēties!

1. Zane Veldre: copes cienītājiem

M50 x Zane Veldre Krekliņš ar garām piedurknēm | FORELEM50 x Zane Veldre Krekliņš ar garām piedurknēm | FORELE
SALE
M50 x Zane Veldre Krekliņš ar garām piedurknēm | FORELE
Original price was: €45.00.Current price is: €31.50.

Ja Tu zini kādu, kuram garšo zivis, kurš izbauda labu copi, vai ciena gaumīgu ilustratoru darbus, viņš noteikti priecāsies par šādu T kreklu savā kolekcijā. T krekls šūts no augumam patīkama organiskas kokvilnas auduma, piemērots gan viņai, gan viņam. Pieejami izmēros no S – XXL.

2. Kalendārs 2024

Ielaid krāsainu prieku savā dzīvē! Plūstoši mierīgs un patīkams 2024. gada kalendārs, kas izrotās ikdienu un telpu, palīdzēs atcerēties draugu vārda dienas un noķert pareizo mēness fāzi, lai droši dotos uz priekšu šajā jaunajā gadā!

Harmoniskās krāsu pārejas vienlaikus ir košas un neitrālas. Tās veldzē no ņirbošās ikdienas nogurušās acis un prātus, un eleganti iederas jebkurā interjērā – kā akcents, kā miera osta – plūstoši un rimti.

Kalendārs 2024. gadam drukāts uz Galerie Art Matt 250g papīra kalendārs ir īpaši dzidrās un sulīgās krāsās.

3. Kristas Bitmetes ilustrācijas uz džemperiem

Kad mēs dzīvē sastopamies ar grūtām situācijām vai nepatīkamiem šķēršļiem, atliek vien ievilkt elpu un tikt ar to galā.. un sadīlot kā vien mākam. Latviešu ilustratore Krista Bitmete savā dizainā ir lieliski iemūžinājusi šo visiem labi pazīstamo momentu “Just dill with it”. Kā arī – kuram ēdienam gan īstens latvietis neliek klāt dilles? Pat ārzemnieki to ir pamanījuši un uzjautrinās kopā ar mums, novērtējot šo dizainu un humoru 🙂  Kokvilnas džemperis ar mīkstu iekšiņu, drukāts sietspiedes tehnikā, unisex modelis.

4. Sveces

Sveces ir bieži sastopama dāvana, bet vai Tu zini kāpēc?

Sveces nozīmē romantiku, kaisli, drošības sajūtu, garīgumu, siltumu, cerību un mistēriju. Šķietami maza un vienkārša dāvana, tomēr to sajūtu, ko sniedz sveces liesmiņa, nekur citur neatradīsi… Reizēm sveces cena var šokēt pircēju, jo tā tak ir “tikai svecīte”, bet ja tā aizdomājas – dāvanā ietvertas visas šīs sajūtas, kuras novērtēs ikviens <3

5. Laimīgās kārtis

Laimīgās kārtis tik tiešām atklās ceļu uz laimi. Katra kārts ir ar savu īpašo vēstījumu, kas būs aktuāls teju katram. Dzīves gudrības un noderīgi atgādinājumi, kas uzspiež uz pareizajām pogām un  ļauj Tev uz brīdi piezemēties un paskatīties uz dzīvi no malas. Visbiežāk, izvelkot kārti, nākas dzirdēt:  “wow – tieši tas, ko man vajadzēja dzirdēt!” Lamīgajās kārtīs noteikti slēpjas gabaliņs maģijas. Tās iederēsies uz naktsgaldiņa, lai ikrītu var sevi iedvesmot un sākt dienu ar pozitīvu padomu, vai lielā dzīru galda, lai raisītos nepiespiestas un humorīgas ballīšu sarunas.

6. Vaira Vīksne t krekli, džemperi & cepures

Ja līdz šim neesi bijis pārliecināts par to, ka T krekls ir laba dāvana, tad Vaira Vīksne noteikti mainīs Tavas domas! Sentimentāli, nostaļģiski un oriģināli dizaini, ražoti tepat Latvijā. Vairas Vīksnes dizaini satuvina 😉 savējie sapratīs un atskatīsies uz ielas, lai uzsmaidītu. Apskati Vairas T kreklus, un ļoti iespējams, ka atradīsi to, ko meklēji. Cepures, auduma maisiņi, džemperi, T krekli pieaugušajiem un bērniem.

7. DressedFur print

Dzīvnieki ietērpti skaistos apģerbos? Jā, lūdzu! Šķeit mums cilvēkiem mūžīgi kūst sirdis no pūkainiem mīļumiem. Šie mākslas darba printi daiļos jebkuras viesistabas, kabineta un guļamistabas sienas. DressedFur kolekcijā atradīsi sunīšus, kaķīšus, laspas, lāčus, stirnas, zirgus un vēl daudz citus zemes iedzīvotājus. Atliek vien skaisti ierāmēt un dāvana gatava!

8. Rains cimdi

Viena klienta atsauksme par šiem fanstastiskajiem RAINS dūraiņiem – “Siltākie cimdi kādi man jebkad bijuši” un mēs varam apstiprināt, ka tie nav meli!

 

Latvijas ziema nudien nav joks, tāpēc nodrošināties, lai rociņas ir siltas un sausas ir ļoti būtiski. RAINS zīmols ir izslavēts ar savu ūdens necaurlaidīgo materiālu, no kā tiek ražoti lietusmēteļi, somas, cepures un, acīmedzot, vissiltākie dūraiņi. Tie ir moderni un viegli kopjami.


Tu tak noteikti zini kādu draugu vai radu, kam vienmēr salst rokas!

9. Bon Parfumer smaržas

Noteikti ir nācies dzirdēt šo teicienu – laba nekad nevar būt par daudz. M50 feju valodā “labs” tulkojam kā “smaržas“. Piemeklēt kādam smaržas ir aizraujošs process. Tas ir laiks, kad var iedziļināties, kas šai personai patīk vai nepatīk, ar kādiem aromātiem asociējas šis cilvēks, vai attiecības ar viņu. Bon Parfumeur ir zīmols, kas radīts Francijā – izsmalcināto aromātu lielvalstī, un šo smaržu kvalitāte nepieviļ.

Pasūti online, izlasot aprakstu, vai dodies uz Miera ielu 17, lai ienirtu burvīgā smaržu piedzīvojumā.

10. Zeķes jebkurai gaumei

Mums ir izejamās zeķes, cauras zeķes, vientuļas zeķes, pazudušas zeķes, krāsainas zeķes, bet zeķes ar visstilīgāko iepakojumu reti kurš zinās. Tad nu ir pēdējais laiks iepazīties ar igauņu zīmolu SEIK, kura zeķu iepakojumus grūti pārspēt! Piedāvājumā atradīsi Zeķes, kas iepakotas konservos, alus bundžiņā vai kamambēra siera iepakojumā. Zeķes, protams, arī stilīgas, bet šeit mēs priecājamies par dizainu un izdomu, un varbūt to novērtēs arī kāds Tavs draugs, kolēģis vai tuvinieks.

M50 Tev novēl priecīgu un rosīgu Ziemassvētku gatavošanos!

Dalies ar šo rakstu!

Related Posts

Price - slider
EUR 0EUR 144

5% off

Pieraksties jaunumiem un saņem 10% atlaidi pirmajam pirkumam!

Bezmaksas
piegāde pasūtījumiem
no 49EUR*

* Piegāde uz Omniva un DPD pakomātiem Latvijā