Par mums →

Mīlestība ir gaisā, un arī šeit, pie mums – M50!

Mūsu veikals, kas atrodas Miera ielā 17, ir piepildīts ar unikāliem dārgumiem un no sirds veidotām dizaina lietiņām, lai šo Valentīndienu padarītu patiešām neaizmirstamu un gandarījuma piepildītu.

Sākot ar burvīgām kartītēm, krūzītēm, T krekliem, līdz pat izsmalcinātām rotām – M50 atradīsi izcilas dāvaniņas savam sirdsāķītim.

Dodies šajā 💗 ceļojumā ar rūpīgi izvēlētām lietiņām, kas katra vēstī kādu stāstu, un varbūt kāds no tiem piemiedz ar aci un iekrīt Tavā sirsniņā.

Mīlestība nav tikai jūtas – tā ir māksla.

RR sirdis auskari (tikai veikalā uz vietas)

RR ir izcils latviešu ādas aksesuāru zīmols, kas uzsver minimālistisku dizainu savos darbos. Zīmolam augot, somām un jostām drīz vien pievienojās arī auskari un aproces. Šādus auskarus anatomiskās sirds formā reti kur varēs atrast.

SEIK krūzes (mīlestība, labākā sieva, vīrs)

Ikrīta kafija un ikvakara tēja daudziem no mums ir svēts rituāls. Krūze ir lielisks veids, kā ikdienā nodot savam mīļotajam sajūtu, ka piedomā par viņu.

SEIK mīlestības grāmatiņa

Maza kabatas izmēra dāvaniņa, kurā ieskatīties katru mīļu brīdi. Šeit vislielākā vērtība ir jāmeklē vārdos. Vai esat labākie draugi, kas nesen iemīlējušies, vai arī mīlat viens otru jau sen? Ir laiks uzrakstīt 100 lietas par savu otro pusīti, kuras tu novērtē un varbūt pat dievini.

Spēle "Divatā"

Aizraujošs, emocionāls un juteklisks veids, kā pavadīt vakaru vienam ar otru. “Sarunas divatā” liks jums sajusties tuvāk kā jebkad. Iepazīsti savu partneri vēl mazdrusciņ vairāk, spēles vadībā izrunājot arī nopietnus jautājumus. Ja Tev šķiet, kas tas nav iespējams, tad šīs kārtis mainīs Tavas domas.

HannaAnna spicy spēle

Ja meklē mazliet asumiņa un pikantu piegaršu attiecības, tad šī būs īstā izvēle. Derēs arī tiem, kas jau ir kaislīgi pāri un grib uzturēt piedzīvojumiem bagātas savstarpējās attiecības.
Karsta kāršu spēle, ko var spēlēt veselu gadu.

RR harness (tikai veikalā uz vietas)

Ar RR jau pirmīt iepazināmies. Zīmols ir viens no retajiem, kas Latvijā ražo hārnesus. Tie ir pieejami sarkanā un melnā krāsā – dažādi modeļi, vairāki izmēri. Ar hārnesu vari pārsteigt savu mīļoto, vai arī kādu vakaru sakombinēt hārnesu kā elegantu jostiņu ar blūzi vai topiņu, un doties uz ballīti.

Rainis & Aspazija matching krekli

Who am I? I am drama. Rainis un Aspazija paši par sevi ir ikonisks pāris, ar kuriem var lepoties. Tāpēc lieliska dāvana ir “matching” T krekli Tev un mīļajam. Vaira Vīksne ir iemantojusi lielisku reputāciju kā Latvijas T kreklu vadošais radošais zīmols. Kvalitatīva un praktiska dāvana.

Zefīrs rotas (tikai veikalā uz vietas)

Zefīrs creations ir elegants un izsmalcināts rotu zīmols. Mākslas darbos autore strādā ar sudrabu, zeltu un pērlēm. Viss ir oriģināls roku darbs, kas nekad nebeidz pārsteigt. Veikalā pie mums vari apskatīt un iegādāties Danas Ašmanes darinātos unikālos auskarus un gredzenus.

Mīļums krūze, džemperis, vai t krekls

M50 Džemperis Mīļums | Dzeltens

Šis ir M50 oriģināldarbs, kas jau vairāk kā gadu ir viens no mūsu bestselleriem, un ir skaidrs kādēļ. Visbiežāk dzirdētais mīļvārdiņš ir “Mīļums”. Mīļums var būt gan tavs pūkainais mājdzīvnieks, mazā māsa vai brālis, bērniņš, labākais draugs, vīrs, sieva, boyfriends un draudzene.

Pasaulē ir daudz mīļuma, un tā daudzināšana un vairošana noteikti izglābs pasauli!

Gaisma aromātiskās sveces

Dāvināt sveci, ir kā uzdāvināt veselu sajūtu pasauli. Sveces aromāts mūs katru var aizvest nostaļģiskās atmiņās vai jaunos piedzīvojumos! Vai tas ir miers mājās, vai kaislīga nakts ar mīļoto, tas lai paliek noslēpums. Uzdāvini siltumu, gaismu un sajūtu.

Mīļas, asprātīgas kartiņas un piespraudītes (veikalā uz vietas)

Lai izteiktu savu mīlestību, nevajag daudz. Pietiek ar vārdu vai ar simbolisku žestu. Nāc uz M50 un atrodi kādu sirsnīgu kartīti, kuru aizpildīt ar mīlestības vēstuli, vai kādu piespraudīti, kas ik dienu atgādinās tavam mīļotajam, ka tu esi tam blakus

Lai silti un mīļi šie mīlestības svētki. Esam mīļi viens pret otru un galvenais pret sevi <3

Tiekamies darba dienās 11-19, sestdienās 11-17.

Related Posts

Price - slider
EUR 0EUR 144

5% off

Pieraksties jaunumiem un saņem 10% atlaidi pirmajam pirkumam!

Bezmaksas
piegāde pasūtījumiem
no 49EUR*

* Piegāde uz Omniva un DPD pakomātiem Latvijā