Par mums →

Kā tas ir – būt modē? Pērc mazāk, bet kvalitatīvāk.

[Latvian] Pēdējā laikā arvien biežāk apkārt dzirdam izskanām tādus virsrakstus kā kapsulas garderobe, minimālisms,  less is more, “vai man tiešām to vajag?”, zerowaste, upcycle, recycle, #paliecmājās, corona-19 u.c. 

[Latvian] Jā, 2020. gads jau pašā sākumā nolēmis mūsu dzīvēs veikt dažādas korekcijas globālā mērogā, kas jūtami ietekmējis arī lielāku un mazāku uzņēmumu un uzņēmēju vīziju, virzību un konceptu. Arvien vairāk modē ir pirkt mazāk, bet kvalitatīvāk, izvēlēties preces dabai draudzīgā iepakojumā vai vispār bez iepakojuma, kā arī vecajām lietām piešķirt jaunu nozīmi vai funkciju, pārstrādāt, dot jaunu dzīvi.

[Latvian]
M50 jau sen ar lepnumu piedāvājis dažādu zīmolu up-cycle un re-cycle produktus. Tālajā 2015. gadā tie bija RECYCLED.LV kreklu svārki un kreklu kleitas, ULMANN pārstrādātās bikses, šodien tā ir ZĪLE, kas no vīriešu uzvalka biksēm rada jaunas, unikālas vestes un biroja svārkus dāmām, kā arī BUTTERMAN, kas ir viens no M50 mīļākajiem zīmoliem. 

[Latvian] Butterman savā blogā perfekti izstāsta, kas tieši ir ātrā mode, kāpēc tā ir tikpat neveselīga kā ātrā ēšana, un kā ģērbties un dzīvot lēnāk. Butterman dizaineru komanda ir #upcycle čempioni, jo daudzos savos izstrādājumos izvēlas materiālus, kas nākuši no lielu modes namu ražošanas pārpalikumiem. Tas nozīmē – izcilas kvalitātes materiāli pavisam oriģiniālās piegrieztnēs un teicamā kvalitātē.

[Latvian] M50 Kleita Tukāns

[Latvian] M50 piedāvājumā ātradīsiet dažādu zīmolu kleitas dažādām gaumēm.

[Latvian] M50 paspārnē jau vairākus gadus top basic tunikas visās varavīksnes krāsās, kā arī jūras svītrainās un klasiski melnās. Iemīļotās piegrieztnes kleita ir neaizstājama vasarā – tā ir ērta, viegla un savā vienkāršībā absolūti ģeniāla. Piezogoties rudenim, zem tunikas ērti uzvilkt plānu “bītlenīti”, zeķubikses, platformenes, garos zābakus vai gumijniekus un doties tālāk pa peļķēm! Pagājušajā gadā, sadarbojoties ar Ievu Jurjāni, radījām Putnu tuniku kolekciju, iedvesmojoties no grāmatas “Čarlīzes Deguns”. Miesai patīkams, dabīgs materiāls un viegla kopšana – ikvienas garderobes sastāvdaļu svarīga iezīme.

[Latvian] Rudens un ziemas kolekcijās atradīsiet izstrādājumus no biezas kokvilnas trikotāžas. Lielākā daļa kleitu ir trasformējamas – 2020. gada modei atbilstoši – var apakšā uzvilkt bikses vai klasisku baltu blūzi. 

[Latvian] Kleita Dita dažādu materiālu izpausmēs ir eleganta garuma, ar sānu kabatām un tās piegrieztne piestāvēs teju jebkuram auguma tipam. Kleitas sastāvā ir 95% kokvilna, trikotāža no ārpuses ir gluda, bet iekšpusē – uzkārsta, kas kleitu nēsāšanai padara īpaši ērtu un miesai patīkamu.

[Latvian] Dzintara kleita – tapusi 2020. gadā, sadarbojoties ar mākslinieci Guntu Riekstiņu, kuras aicinājumam – glezniecībai fonā vienmēr bijusi mīla pret modi – radīta no tencila, kas ir mākslīgi veidots materiāls no dabīgām šķiedrām. Mēs M50 to saucam par kokvilnas māsīcu. Tencils ir patīkams, ilgi kalpojošs materiāls, kas 2020. gadā ieguvis īpašu popularitāti savu izcilo kopšanas un valkāšanas īpašību dēļ.

[Latvian] Dzintara kleita no tencila šobrīd pieejama divās krāsās – smaragdzaļā un haki zaļā, tās īpašais elements – dzintara podziņas izceļ kleitas skaistās krāsas, turklāt sānu kabatas palīdz dāmai justies ērti. A silueta piegrieztne ar V-veida kakli skaisti izceļ augumu un slaidina viduklī. Kleita nēsājama ar jostu vai bez tās.

[Latvian] Butterman

[Latvian] m50.lv sadaļā Kleitas šobrīd atrodamas M50, Reiņa Ratnieka un Butterman zīmolu kleitas. M50 Miera ielā 17 bez e-veikalā atrodamajiem zīmoliem pulcē tādus autorus kā Yuta, Plaude, GaujaGauja, Sarma, DayOff un grieķu HEEL Athens Lab.

[Latvian] KONTAKTI    INSTAGRAM    FACEBOOK

Related Posts

Price - slider
EUR 0EUR 144

5% off

Pieraksties jaunumiem un saņem 10% atlaidi pirmajam pirkumam!

Bezmaksas
piegāde pasūtījumiem
no 49EUR*

* Piegāde uz Omniva un DPD pakomātiem Latvijā