Par mums →

Kas ir M50?

[Latvian] M50 ir latviešu modes un dizaina veikals, kas jau 10 gadus ver durvis saviem apmeklētājiem uz radošā noskaņā dzirkstošās Mieras ielas.

[Latvian] Iemantojis savu nosaukumu no veikala sākotnējās adreses, arī pārceļoties uz plašākām telpām Miera ielā 17, tas ir saglabājis savu vārdu, kas gadu gaitā jau nostiprinājies par atzītu zīmolu un kvalitātes marķējumu. M50 veikala piedāvājumā atrodami vairāk kā 100 Latvijas dizaineru un mākslinieku apģērbi, rotas, dizaina priekšmeti, keramika, grāmatas un interesantas dāvanas. 

[Latvian] Daļu no plašā veikala klāsta ir iespējams apskatīt un iegādāties arī šeit – e-veikalā M50.lv, kur regulāri tiek piedāvāti jauni T kreklu un džemperu dizaini, dažādu mākslinieku darinājumi, un arī pasaulē atzītu zīmolu lietus jakas un ūdens pudeles.

[Latvian] Pēdējos gados esam strauji paplašinājuši e-veikala klāstu, pieslēguši ērtus norēķinu veidus, un nodrošinām iespēju saņemt sūtījumus visā pasaulē! 

[Latvian] Latvijas daba, siltas atmiņas, asprātīgi uzraksti un humors raksturo M50 e-veikalā atrodamo T kreklu klāstu.

[Latvian] Savās dizaina kolekcijās mēs izmantojam 100% organiskas un PETA sertificētas augstas kvalitātes kokvilnas T kreklus un džemperus. Tos uzvelkot, apņem patīkams mīkstums un maigums, apģērbi atbilst visiem godīgas tirdzniecības un ilgtspējīgas ražošanas principiem. 

[Latvian] Zīmola M50 oriģinālo apģērbu kolekciju sievietēm veidojam mēs pašas.

[Latvian] Domājot par apģērbu, ko ikdienā labprāt valkātu, un kas vēl pietrūkst mūsu aktuālajā kapsulas garderobē. Ņemot vērā klientu vēlmes un ieteikumus, radām ikdienā viegli savā starpā kombinējamus krekliņus, legingus, kleitas, svārkus un tunikas no kvalitatīviem audumiem, ko esam gadu gaitā pārbaudījušas. M50 motto skan – pārdodam to, kas patīk pašām – sievietei, kurai dzīves dinamiskā ikdiena norit starp bērniem, darbu, kultūras baudīšanu, laiku sev ar kafijas krūzi un grāmatu uz vingrošanas paklājiņa, un aktīvas atpūtas pie dabas ar saviem mīļajiem. 

[Latvian] Pirms 10 gadiem M50 saimniece Elīna Berklava, auklējot savu trešo bērniņu, sapņoja par savu dizaina un modes veikaliņu. Šobrīd veikals un zīmols M50 ir lieliskas, radošas komandas kopdarbs, kas izdzīvojis cauri pandēmijas laikiem un nav padevies izaicinājumu priekšā. Prieks par 10 gadu gaitā nemitīgi augošo uzticīgo klientu loku ir mūsu dzinējspēks, un atzinīgie vārdi rosina turpināt iesākto.

[Latvian] Veikala īpašo atmosfēru un draudzīgo attieksmi novērtē arī pilsētas viesi, kas meklē autentisku pieredzi un novērtē roku darbu.

[Latvian] Jaunākā zīmola M50 kolekcija

[Latvian] Jaunākajā kolekcijā atradīsiet ērtus trikotāžas un auduma svārkus, blūzītes un topiņus kā klasikas cienītājām, tā rotaļīga viegluma mīļotājām. Sievišķīgi un ērti organiskās kokvilnas T krekli ar mākslinieces Zanes Veldres zīmējumiem atgādina par Latvijas dabas skaistumu.

[Latvian] Ienāc M50.lv un atrodi savu gabaliņu Latvijas!

[Latvian] Pierakstieties jaunumiem un saņem 10% atlaidi pirmajam pirkumam, kā arī vērtīga satura vēstules, kur stāstām par M50 atrodamajiem zīmoliem, dizaineriem un īpašajiem piedāvājumiem.

[Latvian] Seko M50 sociālajos tīklos Facebook un Instagram, un esi pirmais, kurš uzzina par jaunumiem, ko esam sarūpējuši.

[Latvian] Esam viena klikšķa attālumā – mums patīk saņemt vēstules, atbildēt uz jautājumiem un atrast veidus, kā iepriecināt cilvēkus.

Related Posts

Price - slider
EUR 0EUR 144

5% off

Pieraksties jaunumiem un saņem 10% atlaidi pirmajam pirkumam!

Bezmaksas
piegāde pasūtījumiem
no 49EUR*

* Piegāde uz Omniva un DPD pakomātiem Latvijā